× Bewerk pagina

Klantenservice


De Jonge Vakkleding heeft alles in huis om u goed te kunnen helpen met uw beroepskleding. Niet alleen een groot assortiment aan kleding en accessoires, maar ook advies en aanvullende diensten maken deel uit van de service die De Jonge u biedt.

U kunt voor de volgende diensten bij De Jonge terecht:

 • Advies over beroepskleding
 • Bedrukking van kleding
 • Borduren van kleding
 • Aanpassen van kleding
 • Stomerijservice
 • Reparatie van kleding
 • Onderhoudsadvies en artikelen voor speciale kleding


Welkom voor ‘Click & Collect’ en om te passen op afspraak

U kunt uiteraard uw bestellingen mailen naar info@vakkleding.nl of bestellen via onze webshop of u kunt ons bellen op 010-4363484.

Wij versturen of bezorgen dagelijks uw bestellingen.

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag 09:00-17:00 uur

zaterdag en zondag gesloten

 

De Jonge vakkleding
Augustapolder 46-48
2992 SR Barendrecht
Email: info@vakkleding.nl
Tel: 010-436 34 84
Fax: 010-436 59 63
RoutebeschrijvingEen begrip in Rotterdam en omstreken. Sinds 1939 specialist in bedrijfskleding.
De Jonge Vakkleding heeft haar sporen verdiend. Door jarenlange ervaring kent De Jonge de eisen die er gesteld worden aan professionele kleding.

Specifieke eisen die werknemers een veilige, comfortabele outfit bieden. Denk aan de horeca, de verpleging, de scheepvaart en de bouw. De Jonge adviseert u graag over de mogelijkheden.

Service
Naast een zeer breed assortiment kwalitatieve kleding en accessoires, mag u bij De Jonge rekenen op een goede service. Denk bijvoorbeeld aan het verstellen en repareren van kleding en een stomerij service. Maar ook aan service in de zin van persoonlijke betrokkenheid. Die is bij De Jonge door de jaren heen gebleven.

Het brede assortiment van Vakkleding.nl zorgt ervoor dat iedere professional hier slaagt. Van horecamedewerker tot verpleegkundige en van bouwvakker tot zeevarende. Bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding is het belangrijk dat er goed naar de functionele eisen wordt gekeken. De Jonge heeft hier ruime ervaring mee en kan u hierbij adviseren.Alle kleding en accessoires die De Jonge in haar assortiment voert hebben één kenmerk gemeen. Kwaliteit. Kwaliteit is de basis van waaruit gewerkt wordt. Zeker omdat het om de veiligheid en het comfort van werkende mensen gaat, probeer je daar zorgvuldig mee om te gaan.

Gerenommeerde merken
De Jonge houdt zich dan ook op de hoogte van de eisen die er in de branche aan kleding wordt gesteld. En selecteert vervolgens die merken en kleding die (ruimschoots) aan de norm voldoen. Dit resulteert in een groot aantal gerenommeerde leveranciers, zoals Fristads, Helly Hansen, Wrangler, Lee, Carhartt, 3M, Safety Jogger, Emma, Orcon, Havep, BP, De Berkel, Haen en vele andere.

Het assortiment van Vakkleding.nl is ingedeeld in de volgende categorieën:

 • Kleding
 • Beroepssector
 • Merk

Voor hulp met het zoeken van een product gaat u naar de zoekhulp.


 • Klantenservice 
 • Ruim assortiment 
 • Showroom in Barendrecht
 • Veel kennis op het gebied van beroepskleding
U kunt hier de algemene voorwaarden bekijken.

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, waarbij de klant zelf de portokosten voor het terugsturen dient te betalen.


Bank- en transactiekosten worden ook in mindering gebracht op het retour te ontvangen aankoopbedrag. Wordt een bestelling aan de deur reeds geweigerd, dan worden te allen tijde alle door ons gemaakte (verzend)kosten in rekening gebracht.

Wanneer u zich heeft bedacht over een via deze site gedane bestelling en u wenst de goederen te retourneren, doe dit dan direct na ontvangst. Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn (onvoldoende gefrankeerde post wordt reeds door ons geweigerd).

Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele/onbeschadigde verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.

Indien u een product wilt retourneren dient u het volgende  te doen:

 1. Het product dient in originele staat en verpakking aan ons retour gestuurd te worden.
 2. In verband met tijdelijke sluiting ivm corona van onze winkel, graag eerst even mailen voordat u iets retour stuurt. Dan informeren wij u waar u het pakket naar toe kunt sturen.
 3. Voeg de factuur toe aan het pakketje en vermeld daarop of u het wilt ruilen of uw de betaalde bedragen wilt terug ontvangen
 4. U download dit document en vult het in
 5. U stuurt het document mee met het pakketje of per e-mail naar dit adres info@vakkleding.nl


Gevolgen van het toepassen van het retourrecht
Bij een juiste toepassing van het retourrecht zijn beide partijen gehouden de wederzijds verrichte prestaties terug te draaien. Kan de koper het ontvangen product niet, slechts gedeeltelijk of in verslechterde toestand terugleveren, dan zal hij de waardevermindering moeten compenseren.


Klantenservice

Onze winkel


Augustapolder 46-48
2992 SR Barendrecht

Onze voordelen

 • Service zoals vroeger
 • Veel kennis over het gebied van bedrijfskleding & PBM’S
 • Showroom in Barendrecht
 • Maatwerk mogelijk

 De Jonge Vakkleding