× Bewerk kleding Bewerk beroepssector Bewerk merken Toevoegen nieuw product

Huidige selectiecriteria:Gevonden producten: 3


€  19,25

Tricorp Circulaire Werksokken

Met de nieuwe Circulaire Werksokken van Tricorp wil jij de hele dag in beweging zijn! Het comfortabele badstof voetbed zorgt voor optimaal draagcomfort. De teennaad voel je niet. De verstevigde hak en teen zijn toegevoegd voor bescherming en een langere levensduur. Een slimme mix van recycled katoen, recycled polyester, polyamide en elastaan maakt dat de werksok werkt met jou.
Circulair Textiel? Ja en niet zomaar: met 70% Closed Loop recycled A1 garen, volgens NTA 8195 circulair textiel. De sokken zijn gebreid met garen van gebruikte werkkleding. Na het verzamelen van o.a. gedragen Tricorp werkkleding is de kleding vervezeld en recycled tot nieuw garen. Dit garen is direct gebruikt voor deze werksokken. Er worden geen extra verfstoffen meer toegevoegd. Als tweede leven mag de sok verder als spaarpot of weer terug de textielketen in. Zo blijft de voetafdruk laag en blijven de grondstoffen binnen de textielketen.
De sokken zijn verkrijgbaar in twee stoere basiskleuren: Black-Darkgrey en Ink-Darkgrey. Grote of juist kleine voeten? Met onze maatrange 35-50 kun je altijd uit de voeten! De sokken zijn per 2 paar verpakt. 

 

KWALITEIT

39% Recycled katoen / 31% Recycled polyester / 24% Polyamide / 6% Elastaan, 70 g/m²

SEXE

Unisex

Ademend, Stretch, Vocht regulerend, Overig, Recycled Polyester/ Recycled Katoen, Bicolor, Sokken en Ondergoed, 40 °C, Bouw, Industrie, Transport & Logistiek, Zichtbaarheid, Gemaakt van recyclede werkkleding€  16,35

Tricorp Werksok 55 Gram 2-pack

Deze lichtgewicht sokken zijn niet alleen heel comfortabel door de naadloze hiel en teen maar zijn zeer vochtregulerend door de Bamboo garens die ook een permanente antibacteriële werking hebben. De extra ventilatiezone zorgt voor optimale controle van de lichaamswarmte. De sokken zijn per 2 paar verpakt, per kleur.

 

KWALITEIT

55% Viscose, Bamboe / 25% Katoen / 18% Polyamide / 2% Lycra, 55 g/m²

SEXE

Unisex

Ademend, Stretch, Vocht regulerend, Bamboo, TSZ8000, Bicolor, Sokken en Ondergoed, 40 °C, Bouw, Industrie, Transport & Logistiek, Zichtbaarheid€  19,25

Tricorp Werksok 70 Gram 2-Pack

Deze werksokken zijn niet alleen heel comfortabel door de naadloze hiel en teen maar zijn zeer vochtregulerend door de Bamboo garens die ook een permanente antibacteriële werking hebben. De extra ventilatiezone zorgt voor optimale controle van de lichaamswarmte. De sokken zijn per 2 paar verpakt, per kleur.

 

KWALITEIT

55% Viscose, Bamboe / 25% Katoen / 18% Polyamide / 2% Lycra, 70 g/m²

SEXE

Unisex

Ademend, Stretch, Vocht regulerend, Bamboo, TSD8000, Bicolor, Sokken en Ondergoed, 40 °C, Industrie, Transport & Logistiek, Zichtbaarheid
Keuzehulp

Verfijn met beroepssector

Verfijn met merk

Klantenservice

Onze winkel


Augustapolder 46-48
2992 SR Barendrecht

Onze voordelen

  • Service zoals vroeger
  • Veel kennis over het gebied van bedrijfskleding & PBM’S
  • Showroom in Barendrecht
  • Maatwerk mogelijk

 De Jonge Vakkleding